| Author |
Message |
|
milorad
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Wed Mar 03, 2010 11:03 am |
|
 |
| Prvotimac |
 |
|
|
|
|
To sa pripremama nema nikave veze! Bili su Borac i Laktasi u toplijim krajevima, pa na sta je licilo ono u subotu na Gradskom stadionu?! Na sve samo ne na fudbal. Treba prestati traziti alibije u takvim glupostima i priznati da su sve to nikakve ekipe, sa nikakvim igracima.
|
|
 |
|
 |
|
БатиГОЛ
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Wed Mar 03, 2010 5:37 pm |
|
Joined: Wed Mar 12, 2008 12:09 pm Posts: 2691 Location: Модрича, Српска Република
|
|
Тачно је то што си рекао, али ипак припреме мноооого значе, причај ти шта хоћеш. Није исто тренирати по нормалном терену и по снијегу.
_________________ ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ФК "МОДРИЧА-МАКСИМА"
http://www.fkmodricamaxima.com
|
|
 |
|
 |
|
БатиГОЛ
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Thu Mar 18, 2010 7:45 pm |
|
Joined: Wed Mar 12, 2008 12:09 pm Posts: 2691 Location: Модрича, Српска Република
|
|
Је ли истина да је Нестор нападнут на утакмици и да више није тренер Рудара?
|
|
 |
|
 |
|
prijedorcan
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Fri Mar 19, 2010 2:34 pm |
|
 |
| Rezerva |
 |
|
|
|
|
napadnut je verbalno od oca jednog igraca....i kao to mu je bila kap koja je prelila casu...
|
|
 |
|
 |
|
БатиГОЛ
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Fri Mar 26, 2010 9:08 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
futurama
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sun Mar 28, 2010 2:13 am |
|
|
|
zese 2 0 zrinjski..............svaka cast,nadam se da necete ispasti iz lige
|
|
 |
|
 |
|
gogineman
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Mon Mar 29, 2010 1:28 am |
|
 |
| Igrač sa klupe |
 |
|
|
|
|
Nestorovic nije otisao zbog "napadanja" i kojekakvih gluposti, on je rekao da ne moze visi psihicki da izdrzi (4 godine bez familije) sam ziviti kaze da je poceo da sam prica sa sobom u kuci...tesko je to psihicki izdrzati... Price da je otisao zbog "napadanja" i kojekakvih zaebancija nisu tacne!
|
|
 |
|
 |
|
GomFC
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Mon Mar 29, 2010 10:44 pm |
|
Joined: Fri Apr 24, 2009 9:45 pm Posts: 90 Location: Prijedor
|
Sta je sa Rudarevim sajtom,nista se nije na njemu mijenjalo od pocetka ? 
|
|
 |
|
 |
|
БатиГОЛ
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sun Jun 27, 2010 8:10 pm |
|
|
|
Досадашњи голман Модриче Бојан Трипић потписао је уговор са Рудар Приједором. Срећно Трипа!
|
|
 |
|
 |
|
prijedorcan
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sun Jul 04, 2010 3:28 pm |
|
 |
| Rezerva |
 |
|
|
|
|
dobar je Tripa...samo su kod nas finansije problem..i izgleda da od stadiona nema nista...bar za sad...
|
|
 |
|
 |
|
БатиГОЛ
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Thu Jul 08, 2010 1:38 am |
|
|
|
Има ли ко од Приједорчана да пише вијести о свом клубу?
|
|
 |
|
 |
|
dejan
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sat Jul 31, 2010 6:19 pm |
|
Joined: Sat Dec 01, 2007 5:00 pm Posts: 983 Location: Doboj- Banja Luka
|
|
FK Rudar P. - FK Leotar 1 : 0 (Žerić 17)
_________________ Идемо, играмо има да их згазимо Жаримо, палимо победу да славимо!!!
|
|
 |
|
 |
|
urosh
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sat Jul 31, 2010 8:26 pm |
|
 |
| Igrač sa klupe |
 |
|
|
Joined: Sat Apr 11, 2009 1:33 pm Posts: 106 Location: Milići
|
dejan wrote: FK Rudar P. - FK Leotar 1 : 0 (Žerić 17) auu brate, sjebo sam se skroz maloprije pogledah na livescore-u pise 1:1 ... Jel' sigurno ovo? :)
_________________ U NENORMALNO VREME,NORMALNO JE DA SE DOGADJAJU NENORMALNE STVARI! D.V.
|
|
 |
|
 |
|
dejan
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sat Jul 31, 2010 8:36 pm |
|
Joined: Sat Dec 01, 2007 5:00 pm Posts: 983 Location: Doboj- Banja Luka
|
|
1:1 je utakmica zavrsila! Ovo je rezultat sa poluvremena.
_________________ Идемо, играмо има да их згазимо Жаримо, палимо победу да славимо!!!
|
|
 |
|
 |
|
urosh
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sat Jul 31, 2010 8:41 pm |
|
 |
| Igrač sa klupe |
 |
|
|
Joined: Sat Apr 11, 2009 1:33 pm Posts: 106 Location: Milići
|
|
vidio sam sad....
_________________ U NENORMALNO VREME,NORMALNO JE DA SE DOGADJAJU NENORMALNE STVARI! D.V.
|
|
 |
|
 |
|
Vlado PD
|
Post subject: Re: ФК "Рудар Приједор" (Приједор) Posted: Sat Aug 21, 2010 4:17 pm |
|
|
|
Nije me bilo duze vrijema al sad sam opet tu :)
Rudar poslije odlicne igre i donesenja citavog plijena iz sirokog i overavanja uspesnog pocetka protiv Drine nastavlja danas u Mostaru, Naravno da nas je sve iznenadio ovakav pocetak Rudara cemu i treba pridodati da su nam dva prva napadaca van stroja jos iz pripremnog perioda a tu mislim na Dzafica i Kusljica, mislim da su oni igrali od pocetka da bi bilo mnogo lakse, ali sta je tu je, treba gurati i ovako dok se oni ne vrate. I pored odlicnih rezultata i dalje je primarni cilj opstanak i neispustanje bodova na domacem terenu, danas treba otici u Mostar i momacki se boriti, pa sta Bog da, takodje znamo kako je odozdo tesko donjeti bodove, al bitno je sacuvati obraz... Sledeci vikend nam dolazi Celik i na nama je da napunimo stadion i da podrzimo ove momke koliko god mozemo jer sezona je tek pocela a mi moramo da vrijedno radimo od pocetka da bi ostvarili zacrtane ciljeve... :)
_________________  Muku muce da nas spreče,sprečiti nas niko neće!!!
|
|
 |
|
 |
|